शब्दार्थौ सहितौ वक्र कवि व्यापार शालिनि। बन्धे व्यवस्थितौ काव्यं तद्दाह्लाद कारिणि।। यह काव्य लक्षण किस आचार्य का है?

1. शब्दार्थौ सहितौ वक्र कवि व्यापार शालिनि। बन्धे व्यवस्थितौ काव्यं तद्दाह्लाद कारिणि।। यह काव्य लक्षण किस आचार्य का है?

उत्तर - शब्दार्थौ सहितौ वक्र कवि व्यापार शालिनि। बन्धे व्यवस्थितौ काव्यं तद्दाह्लाद कारिणि।। यह काव्य लक्षण आचार्य कुंतक का है। 

Shabdartho sahito vakra kavi vyapar shalini, bandhaye vyavasthitau kavyam tattahlad karini yah kavya lakshan kis aacharya ka hai?

Shabdartho sahito vakra kavi vyapar shalini, bandhaye vyavasthitau kavyam tattahlad karini yah kavya lakshan aacharya Kuntak ka hai.

Related Posts

Post a Comment